lördag 5 november 2011

Så kom dagen vi alla fruktat...

Det är ju märkligt att jag sätter igång att skriva nu. Just nu ikväll. Jag har inte bloggat på flera månader, det har hänt massa roliga saker. Iaf roligare än det som hänt nu :(
Det är ju märkligt att det ska behöva hända nåt dramatiskt i livet för att jag ska ta upp bloggen igen. Men känner nu att jag måste verkligen skriva av mej.
Fick idag ett mindre roligt samtal från min mamma. Ja hon brukar ju ringa och det brukar vara bra o roliga samtal vi har. MEN som sagt inte idag.
Fick nu reda på att min morbror har lämnat jordelivet för att fortsätta det uppe hos morfar. Skönt tycker jag ändå att dom har varandra. Men fasen inte redan. Inte så här tidigt i livet. När ska livet sluta upp o vara så orättvist?? va?? jag orkar inte höra om en enda cancer diagnos till. Jag lägger mej ner o spyr då. Ja det är fasen sant.
Jäkla helvetes sjukdom!!!! Dra åt helvete hör du det!!!!! Du är inte välkommen här vi vill inte ha dej!!!!!!Nu är det väl bara o sitta o vänta på att alla andra i släkten som har diagnosen på ett eller annat sätt får positiva besked. Sen är det väl bara o vänta på vilken diagnos jag själv kommer få... Nu är det inte frågan om När det blir. Utan det är frågan om vilken sort det blir...
Sov så gott nu Conny. Du är älskad och saknad av många :)