tisdag 13 maj 2008

Lunch


Idag har jag ätit lunch med mamma på stan. Igår åt jag lunch med Virre på stan... Hmm im ska jag bjuda hit Virre o Madde + barnen på pannkaka... Ja säga vad man vill om oss men vara ifrån varandra längre än ett dygn är helt uteslutet.

Ska till Virre ikväll på Me and i party o äta kladdkaka jippi. Var hos Mikaela igår o åt äppelpaj gott som bara den. Ska även träffa Mikaela ikväll oxå hoppas på att Madde hinner komma hon med så vi inte missar nån timma på dygnet o ses....

Ja o vad ska man göra åt denna envisa bebis som inte kommer ut!!!!! Jag håller på o bli tokig snart. Men det är väl bara o sitta hemma o vänta o vänta o vänta. Nån som har nåt bra tips?? Jag har provat: gå mycke (går varje dag) Blir ju dagis tre dagar i veckan o där emellan stan, ligga på soffan eller sängen en hela fm, städa, färdknäpp, leka med Mike. Så om nån har nåt annat förslag som jag ej provat så är jag jätte tacksam.

Nu måste jag ta tag i mitt hem o mitt liv lite har lite som måste göras hemma.

Vi hörs ha det

3 kommentarer:

Anonym sa...

Prova att springa i trapporna några gånger plus en färdknäpp på det,,,kan göra susen....!! Hoppas han kommer snart iaf! Vi längtar..
Kram Malin

Thez sa...

Tack Malin men känns som jag redan har gjort det utan resultat...:( men men nu så är det ju inte så länge kvar bara 1 1/2 vecka tills igångsättning....

Anonym sa...

Bara tänkte fall du inte provat trapphuset..kunde kanske va en bra idé annars..
Kramen ;D