torsdag 8 oktober 2009

Så var det dax igen.....

Fast alltså allvarlig?? Dagen innan detta influensa vaccin kommer till landet så har närapå en halv skola insjuknat. Det kunde ju inte bli mer lägligt eller??...
Jag och barnen har varit hemma och sjuka i nästan 1 vecka. Vad är det som säger emot att vi inte hade nya influensan? Visst vi var inte dödssjuka men hade feber, ont i kroppen, snuva, snoriga och hostat Jätte mycke hosta. Vi är fortfarande hostiga.
Så om det nu var så att vi hade den nya influensan eller bara den vanliga höst influensan så överlevde vi. JIPPI!!!!
Kan ju även tillägga att folk dör i alla sorters influensor, så självklart kommer folk o dö även i denna. MEN vad är det som säger att dom få som nu har dött i nya influensan hade överlevt den vanliga höst influensan?? Menar dom kunde lika gärna ha dött av den.

Sen om några månader kommer vinter kräksjuka OCH även utav den dör folk. Japp så är det. Fast kanske mest dom gamla o svaga, men iaf.

Kan säga så här att den dan kommer på ett vaccin emot vinter kräksjuka då ska jag vaccinera mej. Vet att det är ju inget första prio men alltså hatar att kräkas.

Sen Mikaela hoppas allt gick bra idag :). Gumman tänker på dej har gjort det hela dan....

hej hopp

1 kommentar:

Mickan sa...

haha sant,vad kan man inte dö av lixom!?:)

Tack tack tack..Nu kan du sluta tänka på mig;) o ha en mysig helg o hälsa tjejerna imorron o ha det skoj som bara den!:)

Jag ska tänka på er här hemifrån.. :/