söndag 24 april 2011

Är det vår nu?!?

Det har hänt lite på hemmafronten....
Allt med tutten är helt normalt. Så nu släpper jag alla dessa cancer tankar och andra mörka tankar om det. Leva livet o ha det gött :)

Sen har min lilla bebis förvandlats till en stor pojke. Hjälp och han har inte ens fyllt 3!!!! Påskharen kom och hämtade alla hans nappar och han har knappt frågat efter nappen. Somnar utan problem och sover hela natten. Jag är ju lite i chock med tanke på att han är så känslig för förändringar. Han kunde för 1 år sen inte ens ta på sig nya skor. Utan han var tvungen att förbereda sig flera veckor innan på dessa skor... Att han sen har slutat med blöjan dagtid är en stor grej för honom med. Ena dan fick han panik av att sitta på pottan och nästa springer han runt i kalsonger och kissar på egen hand på toan. Ja vad ska man säga... dom är bra olika dessa bröder.
Att han sen väger lika mycke vid knappt 3 års ålder som storebror gjorde vid 5... säger väl en hel del om att dom är väldans olika på alla plan.

Idag har vi haft en utedag. Först en sväng i lekparken, sen till skogs som avslutades i ännu en lekpark. Jag och Mike har cyklat medans Milo åkt med där bak. Även Mike har gjort framsteg, han har idag cyklat för nedförsbackar och uppförsbackar. Han har innan klivit av och gått både upp o ner.... cyklar bara på plan mark. Så nu jäklar ska ungen få cykla ;)

Natti natti

Inga kommentarer: