torsdag 24 april 2008

Lek i solen

Idag har jag som vanligt traskat med Mike till dagis. Väl hemma igen efter att ha hämtat bilen på andra sidan gatan så var det lite lugnt. Sen iväg o hämta mamma skjutsa henne till bussen hon skulle till Ålandsbåten o slänga sina lurviga o bli odräglig. Efter det bytte jag skjortan jag köpte till Kaj var för liten så jag hoppas att denna blir bättre.
Tog en sväng till cheapy o maxi oxå när jag ändå var i svängen. Hem o fixa lunch lyxa till det med korv med bröd;).
Hämtade Mike o åkte till Malin o Max. Marie o Emilia var där oxå. Jimmy på jobbet. Kan lova att kidsen lekte i gräset i solen hela em dom hade riktigt kul. Rullade i backen o grävde i sandlådan. Fick mellis oxå även glass.
Sen blev jag o Mike kvar väntade på papporna o åt middag. Slog till på stort o GRILLADE. Kött till dom vuxna o korv till barnen. Pommes o sallad hade vi med. Riktigt gott var det iaf. Ja sen åkte vi hem o nu sitter jag i soffan o Kaj på kontoret. Som det brukar vara när vi båda är hemma.
Nähä nu börjar det bli läggdax ska träffa Mikaela, Mollie o Mille im tror det blir picknick i gräset typ i stadsparken/lekparken. Ovanligt tänker ni väl då att dom ska dit men som sagt det är ju vårat andra hem....

En bild på barnen när dom rullar i gräset

Inga kommentarer: