lördag 26 april 2008

Sol till slut

Här sitter Mike på mosters axlar o tittar på Frida....

Ja det blev ju sol även idag... Såg inte så ut på morgonen o på fm men sen så kom den allt fram. Vad har hänta idag.. Har tvättat 3 maskiner på morgonen o fm plockade lite hemma pratade med mamma o syster i tele.
Mike o Kaj var på Mantorp även denna helg en stund på fm. Mike hade kul men han tröttnar ju så fort. Så dom var hemma vid halv ett igen då hade Mike somnat i bilen o sovit en stund. Sen åt dom Mc Donalds o jag åkte med syster till city.
Där åt vi lunch på Ströget o sen kom Mike till oss. Vi gick o köpte glass o sen stod vi på torget o väntade på att Frida skulle komma o sjunga. Mike tycker ju att "Upp o hoppa" är så bra. Så vi lyssnade en stund o sen gick vi till Gallerian o köpte en polisbil o en hatt. Han har ju bränt sig på öronen, ja jag är en dålig mamma ja vet som inte smörjer in honom..... Men efter det så är han in smord every day....
Sen gick vi hem o Kaj kom hem hade varit i väg o städat i biken så nu är den så fin så. Sen till Maxi o handla lite. Blev även lördagsgodis o cola.
Ja nu är det läggdax är bara så trött var tvungen o skriva lite här innan.....

Inga kommentarer: