måndag 4 augusti 2008

trött

Även i denna familj är vi trötta idag. Stackars Kaj som fick vara vaken inatt för Milo skrek. Till slut efter att jag försökt stoppa in brösten för femtioelfte gången så gav jag upp o gav honom ersättning. Men ni ska inte tro att han sov länge för det nähä då sin tre timmar som vanligt. Fattar inte hur han kan vara så hungrig. På dan äter han varannan timma o på natten vartredje timma. Då kan ju vem som helst räkna ut att han inte sover några längre stunder där emellan. För han är ju typ vaken jämt. Ja ja vissa bebisar sover o andra inte.... Kul....
Idag kommer Lisen hit. Trevligt. För er som inte vet så är det min jobbarkompis. Hon är sjukskriven för höftoperation. Men tror inte det är så länge till eller jag vet inte. Det är det som är planerat för dagen.
Im ska vi till US med Milo o kolla hans öra. Bara hoppas att det var all denna vax (som rann ut för typ en månad sen), som spökade så killen inte är döv!!!!! Blev även bjudna till Fam. Pedersen-Boström för grillning, men nu är det så att Kaj ska iväg till Örebro med sin bil. Ja ja får väl bli en anna kväll då. Går ju fler tåg.
Dax o fixa lunchen o snygga till oss tills storfrämmat kommer.
Hej på en stund

Inga kommentarer: