söndag 26 oktober 2008

ja vad ska man säga....

Vill här med presentera familjen tidsoptimist. Det är helt otroligt, men hur kan man komma för sent till ett dop som börjar 15,30?? Alltså då haft hela dagen på sig o fixa med allt, men det ska som vanligt ske i sista sekund. Men dra en gissning på vilka som kom in ramlades i sista sekund på dopet?? Jo vi så klart. När vi öppnar dörren så hör vi hur dom sjunger där inne. Hjälp dom har börjat. Ja ja inget o göra nåt åt. In o sätta sig. Har precis satt oss ner då säger prästen att det ska börja, kyrkklockorna slår. Puh vi var visst inte så sena bara i absolut sista sekund.
Har då under dagen städat, fixat lunch, tvättat, badat barnen, duschat. Hann inte städa klart så det gjorde jag när vi kom hem, efter kvällsmaten som blev en jätte gourmé från Burger King.

Veckan som kommer är ganska full faktiskt. Gillar o ha o göra...;)
Måndag, öppna förskolan på fm, Neo o My kommer till lunch
Tisdag, dagis på fm. Mikaela, Mollie o Mille (om ni fortfarande har tid för oss då)
Onsdag, dagis på fm o babysim på fm. Madde vi hörs eller??
Torsdag, dagis på fm.
fredag, öppna förskolan på fm

Syster när ska vi ses då?? När hämtar Mattias Elin & Jonna på fredag??

Måste även till Lindex oxå det är det enda från denna vecka som ej har blivit gjort. Var ju på stan i går men vad hjälpte det när lappen låg kvar hemma... hmm. alltid är det når som glöms bort. Kan ta det på onsdag efter simmet om jag kommer ihåg vill säga.

3 kommentarer:

Mickan sa...

vaddå?brukar jag ändra våra möten?;)
är ju en tjej liksom dig som har häcken full!
men denna vecka är helt bokat (som vanligt)vill finnas vet du för familjen nu..har med andra ord BARA tisdag ledig för er..så självklart!!:)
ska mike o milo spöka ut sig i helgen då?
kramen

Anonym sa...

Mattias hämtar barnen ca 17 på fredag. Har inget inplanerat så vi kan träffas då om du har tid. Ska vi ta en rajd på stan och köpa klappar?

POK syster yster

Thez sa...

Mikaela, hmm ja det har väl hänt kanske...;). tror inte att det blir nån utspökning i helgen, är ju apdyrt med såna där utstyrslar. mollie o mille då?? ska dom??
kram

Syster, ja det blir kalas bra. vi ska nog till öppna förskolan först på fm tror jag men vi kan väl antingen ses på stan till lunch eller efter, vilket som för mej.
pok