lördag 27 december 2008

annandag jul

var det igår. Då hade vi julfirande här hemma med min mamma, pappa, bonusmamma, syster med barn + kille. Ja vad ska man säga... hmm.... vilket liv det blev när "våra" julklappar kom fram och tärningarna. Ojojoj fast efter en flaska mintu så hade det ju inte kunnat bli annat.

Killarna har ju då utökat med antalet leksaker och kläder.

Vi skulle idag ha åkt till toysRus och IKEA men insåg nu att tiden inte räcker till. Vi kommer aldrig hinna dit innan det stänger så vi får hitta en annan dag för det.
Får väl nu istället invänta körslaget och sen sängen eller nåt.
Killarna som är iordninggjorde med likadan kläder o allt!! Ja ja så kan det gå.

Im ska vi till fam Pedersen-Boström och barnen ska ha en liten lilljul. Ja Mike o Mollie inte Milo o Mille, dom fattar ju ändå inget... Blir pommes o lövbiff eller nåt annat kött, hamburgare fanns det oxå om man ville ha.

När jag har tid för stan är väl ALLT slut på REA´n, men som VANLIGT så finns det ändå inga kläder på kill avdelningarna.

Men gårdagen blev en väldigt lyckad dag/kväll. Med många skratt och paket och jätte mycket mat som vi åt rester av idag. När det var avklarat åkte nära på allt i soporna

Konstigt det dära man längtar nära på hela året till julen med all dess mat o paket o pynt. Men när den väl kommer så är det si så där kul. När det är över är det en befrielse. Fast bara för ett par veckor sen börjar man längta igen tills nästa jul.

Hoppas ni alla haft en bra vecka med många paket o skratt.
God fortsättning på er.

Love

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi tackar för en trevlig kväll igår och för matlådorna vi fick med oss, med rester av julmaten. VILL INTE SE MER JULMAT NU!!!! Synd att jag "råkade" ta med mig mozartkulorna hem igen......

Kram syster

Thez sa...

Tack själva!!!
Råkade och råkade gjorde det med flit säkert...;)
Vi ses på lördag och sen på onsdag. Ska vi ha 3 rätters då eller?? Mozartkulor ett måste till onsdagen vill sluta 2008 med dom och börja 2009 med dom haha