måndag 15 december 2008

sjukstuga:(

I natt fick Milo feber. Han hade 38,8 tidigt i morse. Han har typ mest sovit hela dan, lite mat har han allt ätit iaf. På fm hade han 39 i feber. Efter lite alvedon och mera sömn var han nere på 37,8. Så nu hoppas jag på att det går åt rätt håll. Vet inte men kan ju vara dessa 4 tänder i överkäken som håller på spökar med honom. Han är jätte svullen.
Tilde och Agnes skulle kommit nu efter dagis men Cissi ville inte riskera om det var nåt som smitta. Vi får väl se till im eller onsdag om Milo är feberfri så barnen kan leka en stund.

Mike har tjurat ihop här hemma nu. Han har släkt nästan varenda lampa så vi sitter nu i mörker. Han ville titta på Ben 10 på min dator men jag sa NEJ. Är redan trött på denna Ben 10, han har inte mer än ett monster tycker det är bra så. Men vet att tomten kommer med fler... suck....

Hur ska han hinna med alla sina action- och hjältar gubbar??
Han gillar (eller som han själv säger ÄLSKAR), Spiderman, Ironman, Turtles, Transformers, Cars, Rory (är iofs bilar men hjältar på sitt sätt) och nu Ben 10. Hjälp säger jag när ska detta ta slut???? Hoppas vid 15 års ålder iaf ;).

Nu ska jag tända lamporna igen blev väldigt mörkt här hemma.....

3 kommentarer:

Mickan sa...

15 år säger du...pyttsan säger jag;)

Fast du kan ju försöka "stoppa"honom lite,synd om Mollie om han ska bli som din o min:)

Thez sa...

hon behöver inte oroa sig för det, han blir den bästa lovar..:)

Tini`S sa...

TjoHo I sjukstugan..
Då får vi ta det nästa år för på fredag ska jag te Motown :))
Tänkte juleshoppa lite jag : ))
KraMs