måndag 11 maj 2009

Blev en liten stunds lek iaf :)

Madde o Linus kom på fm vid 10 hugget tror jag det var. Linus hade visst jätte bråttom hit. Fast det värsta var ju att Mike blev jätte snorig, nös typ hela dan o var slö. SÅ dom lekte en stund fick i sig lunch i form av ungsstekt falukorv o potatismos. Sen åkte dom hem o Mike.. ja han somnade på soffan. Sov ca 1 1/2 timme. Trodde aldrig han skulle somna ikväll men vid 19,30 låg han i sängen.
Så nu bara hoppas på att detta inte blir långvarit utan att han är bättre im så han kan gå till dagis. Annras im ska jag till stan o byta några Ben 10 gubbar som Mike fått. Han har ju typ 1 miljard så han behöver ju ej ha dubbelt av några direkt.... Men men så kan det gå.
Sen på em om Mike är bättre blir det upp till Holmsvägen så killarna kan fortsätta leka där dom slutade.
Måste ut im även om Mike inte är bättre, måste lämna papper på dagis, skicka papper till kommunen för att tacka JA till Milos dagisplats. Så ut måste vi i vilket fall.Lite frisk luft dör han väl inte av Mike hoppas jag. Eller med han vet man inte så noga.

Nu är det snart lägga dax, på lördag smäller det!!!!!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Japp, smäller högt! Har du ändrat dig? DU SKA MED DÅ? ;)

Kram /V

Thez sa...

nej inte det....
menar ju ESC ju.

Att ni åker är bara sorligt för mej men roligt för er.

Kram

Anonym sa...

Skit också... :(

Fick en liten gnista hopp... :)

Kram/V

Thez sa...

hihi mm skulle varit kul men som sagt du vet ju allt det dära. Det är inte er jag ej vill vara med vet du utan... ja som sagt du vet..

kram