tisdag 12 maj 2009

den ena avlöser den andra

Nu har även Milo blivit snorig..
Men jag hoppas att Mike kan gå till dagis im. För vi kan inte vara hemma ihop han o jag. Vi har nu tillbringat fre-tis typ i hemmet han o jag. Det går inte vi blir bara osams, Mike o jag alltså.

Men iaf im ska jag försöka ta mej till stan, måste byta leksaker som visst har hamnat här hemma... hmm vet ej hur det gick till... Bara hoppas Milo inte är sjukare så vi måste sitta hemma 1 dag till. Jag börjar klättra liten aning på väggarna nu kan jag lova.

Var o skickade iväg dagis lappen förut. Gick till jobbet o använde intern posten hihi, en stor fördel kan jag tycka :).

Är lite smått "rädd" min lilla bebis börjar på dagis 17 aug. Hjälp vad stort det är denna gång. Var inte alls samma med Mike inte alls. Men nu... Är nog bara för jag att det inte blir fler bebisar som jag känner så här.

Nu hoppas jag att kopporna har in finnit sig på Vimpelgatan. Vattkopporna alltså. Så vi kan åka dit o bli smittade, tycker det är dax nu :).

Nähä snart dax för tvätt hängning som vanligt o sen tvätta lite till o lite till...
Har hamnat på efterkälken med den...

Ha det bäst

2 kommentarer:

Anonym sa...

syns inga här ute på gatan ÄN..men e inte försent ännu:)

krya på er på eran gata!
p&k..

..Mikaela

Mamma sa...

Jag vet precis hur du känner dig ang dagis.. Nova börjar inskolningen den 18 Augusti och nu har jag börjat få lite ångest över det. men de fixar det de små :) skönt att få leka utan mammas överbeskyddning (iaf i mitt fal...)