fredag 8 maj 2009

tycker inte om polisen

Har aldrig haft nån anledning att tycka illa om dom. Men from i dag gör jag det. Fan måste väl finnas annat o göra i den här stan än o jaga efter mej kan jag tycka.

Ja iallafall. Så åkte dom efter mej i stan. Jag skulle bara springa in på Lindex o köpa en jacka jag hängt undan till Mike. Men vad händer då?? Jo dom där söta poliserna kommer efter mej in på torget parkeringen. Var ju inte dåligt pinsamt o stå där med 3 poliser + pikétbussen. Nä då inte så farligt ut tittad i denna skvallerstad.

Anledningen var ju då den att volvon var visst inte besiktigad. Man måste visst göra sånt... tjuriga då. Så det är ju då körförbud på den. Ja ja säger jag bara. Jag fick antingen lämna bilen på torget o då få parkeringsböter eller så fick jag endast köra den till besiktningen Vad tror ni Thez gjorde? Inget av det iaf. Jag körde upp den till Balkan o bytte bil.. Sen var väl svärfar ute o körde med den till nåt ställe där det skulle besiktigas Men då kom inte dessa söta poliser inte nä då utan dom kom när JAG körde bilen.

Kaj ringde o frågade hur mycke jag fick i böter? Vad då sa jag jag fick inga böter. Han bara men va f-n pratade du dej ur det alltså. Nä poliserna sa bara att eftersom "du är så söt" (hmm man kan väl få drömma lite), så slipper du böterna. Så ja då lite tycker jag väl om dom då, fast bara pytte lite.

Så nu är vi utan bil ett tag, för den kommer absolut inte gå igen. Med tanke på att Kaj ej har fixat det som han skulle fixa från förra året.

Nu ska jag väl hitta på nåt, Kaj tittar på hockey så jag får väl lägga mej för åka nånstans kan jag ju fet glömma.

Lite av min härliga dag :):)

2 kommentarer:

Nellie sa...

Deklarerade redan -96 vad vi skulle tycka om dessa "människor".... Kul att du lärde dig det nu ca 13 år senare.. Haha.... :)
Kram

Thez sa...

ja ja, men har ju aldrig haft nåt otalt med dom så... fast nu är dom INTE mina kompisar längre :).

kram