onsdag 30 april 2008

Valborg


Idag har Mike o jag varit på hans dagis för valborgsfirande. Det bjöds på glass o sång o så lite lekar oxå. Han hade verkligen saknat dagis det märktes o nu är han ju ledig tills måndag men men han överlever. Mike kastade kottar i hinken, tittade på när dom hoppade hopprep o försökte gå på "hinkarna" (styltor).
Sen gick vi hem o åt lunch o sen till stadsparken. Där träffade vi Malin o Max, barnen lekte o vi satt på bänken o ljög lite för varann....
Vi fick bli tvungna o gå till motorcafet för blöjbyte så då passade vi på o äta en macka o dricka kaffe/te.
Gick sen till apoteket o sen balkan för o invänta Kaj. Mike hade somnat i vagnen så han skulle orka vara uppe ikväll. Kaj o jag gick till Östensson´s o handlade vi bjöd Jimmy, Malin o Max på mat ikväll. Alltid trevligt med sällskap så TACK för ikväll det var jätte kul.
Sen bar det iväg till hamnen för o titta på "brinnet" som Mike säger o har även lärt Max o säga det... Mike lär visst Max o säga en hel del har vi märkt. Det var långt o gå o nästan längre o gå hem. Fick lite ont när vi gick men det har som vanligt gått över nu. Tror att jag kommer gå över en vecka även denna gång.... Suck o pust o stön....
Så nu sitter vi här hemma igen vid varsin dator o Mike som är halv klar för sängen. Väntar på att pappan ska göra klart det han har påbörjat.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack själva, jättegod mat och trevligt sällskap. Kram Malin m familj. =D