fredag 6 juni 2008

6 Juni

Nationaldagen har det visst varit idag. Inget som jag har märkt av har ju suttit här hemma hela dan med min skrikiga bebis. Han är inte ett dugg rolig o ha o göra med på dagarna men jätte mysig o gosig på kvällen. Än så länge så sover han jätte bra på nätterna. Hoppas innerligt att det inte vänder utan att det kommer vara så länge. För bara han sover på natten så kan jag ta att han är hysterisk på dagarna.
Mike har varit o lekt med kusinen Toby på fm. Kaj var i garaget o grejjade lite.
När dom kom hem då kunnde jag koppla av o äta lunch då var kl ca 14. Ja ja vad gör man inte för sin lillprins. Vill han vara hos mej hela tiden så får han det bara han är lugn o nöjd.
Åkte i väg o köpte chips hade lovat Mike det igår att han skulle få köpa det idag. Sen åkte vi till Madde, Peppe o Linus för att bestämma var vi skulle äta kvällsmat. Blev inte helt otippat Mc Donalds. Ja ja barnen åt väl lite grann o sen lekte dom i klätterställningen o rutchkanan.
Hem o bada barnen, på med pyjamas o bums i säng.
Ja just det ja nationaldagen var det ju idag ja. Men det är väl som vanligt i detta trångsynta avlånga land att fira men den är man rasist. Det är ju bara för tragiskt att det ska vara så. Ja ja nu är det som det är bara o gilla läget.
Im ska vi vara barnvakt till Toby hon ska sova här, även nästa helg ska hon sova här. Första gången hon sover över hos oss får se hur det går. Bara o hoppas på att allt går bra. Men annars är ju hennes mamma inte långt borta så hon får väl komma o hämta henne om det skulle behövas.
Nähä dax för favorit sysslan, hänga tvätt...
Kramisar

1 kommentar:

Mickan sa...

hallo!vad har hänt???trodde du alltid hade tid för lite uppdatering på bloggen:)

Hoppas ni mår fint ,kommer på ljuspartyt väl... miss all of u!