tisdag 22 juli 2008

ojojoj

nu går f*n på torra land...
nu är måttet rågat...
o allt vad det heter.
Tror ni inte att Milo har vänt på sig idag. Han är ju bara 2 månader, redan!!!!!!!! Hjälp var ska detta sluta???? Ja ja han låg i babygymet o vände sig från rygg till mage. Men han tyckte inte om det att hamna på magen så där så förhoppningsvis dröje det innan han gör det igen. Fast det tog ju inte lång stund efter förrens han la sig på sidan o höll på o vända över igen.
Annars har vi inte gjort så mycke idag varit på balkan o ätit lunch med Kaj, Mike ville äta med pappa idag. Fixat sparkontn till Milo, var på tiden kan jag tycka...;). Så nu är det bara o börja spara även till han. Vill ni lämna ett bidrag så säg bara till;)
Im har vi inte heller nåt planerat vad jag vet blir nog en sväng till lekparken o njuta av solen tror jag. Orkar inte åka till stranden själv med båda barnen. Våra andra hem har ju inte riktigt tid med oss nu så här i semestertiden. Inte många av dom som är hemma heller för den delen. Men på fredag är iaf ett hem öppet för oss.
Kaj har fått iordning på sin bil så kanske det blir en tur i röda faran i helgen. Har inte kollat med Kaj om det går o åka i den men kanske.
Nu ska jag kolla på DN galan, en timma var det visst bara kvar av det men men alltid nåt.
Kramen

3 kommentarer:

Mickan sa...

oj Milo då...:)

Mille vände sig i måndags för första gången o nu slutar han aldrig..
Våra kids:)

Mickan sa...

..snart sitter dom o leker ,pratar och för dialog med varann dom dära 2..

Thez sa...

mm ja menar det o snart springer dom väl på stan oxå. men milo var inte medveten om vad som hände så det lär nog dröja tills nästa gång han blev jätte arg när han låg på mage... inget poppis inte