onsdag 13 augusti 2008

I morron är det tack o hej

Ja då åker dom "hem" till Thailand. Snyft. Fan vad lessamt det är. Träffade dom igår o mår faktiskt inte så jätte bra nu. Kommer o sakna er enormt mycke ska ni bara veta. Men håll i hatten rätt som det är så dyker vi upp på stranden.... :)

Igår var jag en sväng på stan. Betalade en räkning åt Kaj o åt lunch med min mamma o mina båda mostrar. Sen var det dax o hämta Mike på dagis. Det var efter det som vi träffade My, Am o Neo alltså. Jag var även på bokia o köpte presenter till Jonna som fyller på måndag.
Men jag höll på o inte kunna lösa ut mej därifrån. OJ oj oj vilken cirkus det höll på o bli. Där står jag o mitt kort medges ej. Ja ja bara o föra över pengar.
När jag håller på som bäst med det kommer Mike springandes med handen över stjärten jamen då är han bajsnödig oxå. Åhh jaha o nu då.... Mamma gick med Milo på armen som var förbannad som vanligt över o ligga i vagnen.
Men jag fick ta Milo o mamma sprang (o då menar jag sprang) till Balkan så Mike fick bajsa. Han hade visst hängt som ett segel efter mamma på vägen dit...
Ni som vet hur min mamma är kan nog se detta framför er antar jag....

Sen var vi en stund i Stadsparken tills det började regna. Theo ville att Mike skulle följa med hem till honom så då gjorde vi det. Tog bussen eftersom det regna så mycke. Kaj kom o hämtade oss där, hem o la barnen sen åkte jag tillbaka till Virre o åt massa godis mums va gott det var.
I kväll har jag ätit knäckemacka till kvällsfika (bara så ni vet).

I dag gick vi hem till Lotta o tittade på hennes otroligt fina kläder. Hon är jätte duktig. Så jag beställde militärmönstrade byxor till grabbarna. Finns att se här, http://lillanellolitenli.blogspot.com .Mike var inte så intresserad han hade fullt upp o leka med Nelly o Liam. Vi gick ju dit så ni som vet var hon bor kan ju då bara tänka er när jag drar vagnen uppför alla trapporna. Ja alltså det är ju inte bara 5 utan typ 50!!!!!!! Tack Brio för en pålitlig vagn.

Gick ner en sväng på stan köpte korv m bröd. Tittade efter en jacka till Mike men det har inte kommit in så mycke sånt än. Han vill titta på Turtles grejerna på brio oxå så det fick han.
Hem o slappa en stund i soffan o sen fixa middag.
Nu är det återigen slappa i soffan som gäller en stund innan läggdax.
Mikaela hoppas att du mår bättre snart så vi kan ses. Fredag hoppas vi på iaf. Puss på dej.

Tack o hej för i kväll

2 kommentarer:

Mickan sa...

ja den synen me mormor anita ser jag just nu .och läpparna ler ganska brett faktiskt!
:)

Thez sa...

mm kan tänka mej det. hoppas bara att ingen annan jag käner såg dom...;)