tisdag 24 februari 2009

dagar som gått, kommer aldrig igen....

Nu är det tisdag kväll, hoppas att denna vecka går lika fort som alla andra veckor för nu har man ju lite o se fram emot.

Igår var vi på öf* i Ekön. Alltid lika trevligt:).
Skulle till tandis med Mike men DOM ringde återbud, pga sjukdom. Så en ny tid den 5 mars. Vi var då alltså bara hemma resten av dagen igår. Men inte fy skam det inte skönt o bara vara o ta det lugnt.

Idag var det dagis som vanligt. Milo o jag tog en promenad till Väster centrum... hihi vad stort det lät då.... Gick förbi mamsen o sen till affören.
Fick även en husesyn i syss nya lya. Blir så fint så när det är klart.

Sen var det dax för en promenad hem igen för att ge lill killen lunch, plocka,fixa o dona. Invänta Malin o Max för att hämta Mike. Hem o leka, fika, spela spel, tjura o bråka. Ja det var väl så em såg ut.

Nu har kvällen kommit till gatan o Milo sover. Mike han sitter i badet o ska lägga sig direkt efteråt. Jag ska ta mej lite te o mysa vid tv´n. Hoppas på att pappan i huset kan lägga den store sonen.

Im är det sim som gäller för mej o Milo. Bara hoppas på att killen inte försöker ta livet av sig denna gången oxå. Sen ska vi till Sofia o tjejerna men får gå för att Kaj har bilen. Hoppas han kan hämta oss iaf.

Ha en mysig kväll. Puss

*=öppna förskolan

2 kommentarer:

Mickan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mickan sa...

Hej Hej..skönt ändå att få tandis fram flyttad;)

Har sagt adjö till bloggen,Mikaela vill inte vara offentlig any more..


http://mollsmills.blogg.se
Här är den verkliga historien om livet vi lever..