söndag 22 februari 2009

söndagar söndagar

Varför är just söndagar en sån där tråkig, slapp o allmänt latar dag?? Varför kan man inte ha lördagar till sån´t?? Nä för då ska typ ALLT hända, det ska hinnas med både det ena och det andra. Så man stressar halvt ihjäl sig.
Denna söndag har vi varit hemma. Ja Mike har varit på sin dans med det är oxå det enda vi gjort idag. Tvättat o plockat lite men annars nä inget. Tråkigt.

Im ska vi till öf*. Sen ska Mike till tandis. Spännande o se om man sköter hans tänder bra eller vad dom säger. Han har ju gjort det förr så säkert inga problem att öppna munnen där inte.

Har lite inplanerat denna vecka, på tisdag ska vi leka med Malin o Max, på onsdag lek dax med Sofia, Julia o Alva. Torsdag bara iväg på middag på kvällen. Fredag kan bli öf*, sen på kvällen jävlar smäller det tjejer. VINKLUNKEN. Tror nog att vi alla har längtat o väntat precis lika mycke. Bara hoppas på att Mickan hinner hem tills dess från skoga, men det gör du väl??

Nu är det lägg dax får väl skjutsa Kaj im om jag ska få ha nån bil och det måste jag ha. Så bara för Thez att släpa sig upp straxt innan 7. Suck.

Godnatt

*=öppna förskolan

Inga kommentarer: