lördag 28 mars 2009

Bigami vid 4 års ålder....;);)

Vet inte när det kan vara läge att diskutera det där om bigami med Mike. Ha sa nämligen ikväll att man kan vara kär i 2 tjejer samtidigt. Det är väl så för att han är det. Eller jag vet inte om han är kär i dom båda, men han sa att man KAN ha 2 tjejer samtidigt.
jag frågade ju då vilka han menade. Då la han huvvet på sne suckade en gång tog ett djup andetag o sa... Mollie o Zelda!!!!!
Ja jag förstår han dessa 2 tjejer är ju gudomligt underbart söta. Han berättade även att på dansen så brukar han sitta brevid Zelda. Fast ibland gör jag inte men ibland gör jag det. Det riktigt lyste om hans ögon när han pratade om Zelda.
Så jag vet inte antingen får han väl sluta på dansen, eller så får han väl flytta in på Vimpelgatan. För Mollie ÄR tjejen i hans liv.

Har nu fått höra att även hon drabbats av den fruktade maginfluensan. Mille hyfsat frisk från det o sen börjar hon. Stackars Mikaela när ska det ta slut för er?? Hoppas männen är klara snart med bilarna så han kommer hem till dej o hjälper dej. Men DU se nu till o ej bli dålig du oxå igen. Vill ju ses snart.

Kram på er o krya på er som har sjukstuga där hemma

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men Mike? det e ok att "titta"på andra när du är ute o dansar,men du vet vem som sitter där hemma i tryggheten o väntar på dig vid spisen med den goda maten?o som till råga på allt jobbar på mc donalds oxå!(Molls dröm jobb)

Mm du tjejen inga män hos oss,o du ser-Vi klarar oss så otroligt bra!:)

..:(jaaa fy prata inte om eländet,så otroligt på frestande dessa sista veckor varit!
Ska på spa snart!"mammatid"

nu är lamporna åter tända;)
..puss..aa såg du jag hade seperations ångest med bloggandet:)i am back.

kramar om.

Mikaela

Thez sa...

Ja du han säger att man visst kan ha 2 tjejer... Ja du uppfostrar henne väl hör jag;). Mc donalds är ju Mike´s favvo ställe så det tackar han ej nej till....

Jag var däckad när han kom inatt märkte inget.

Du detta spa är nåt som du verkligen behöver.

Säger återigen välkommen tillbax.

Kramis