onsdag 1 april 2009

min lill prins

Så igår var det dax för Milo o bli förkyld igen. Suck. Hade ställt in mej på att ringa VC på onsdag morgon men det blev inte så. På tisdag kvällen så blev han jätte dålig. Kunde knappt andas. Han flåsade o ansträngde sig jätte mycke för att få luft. Så det var bara för oss att åka till us. Helt otroligt att man ska behöva åka dit bara för att killen inte kan andas.
Väl där så var läkaren på annat håll. Så det var bara o invänta den eviga väntan. Efter andra besöket av ssk så vart det fart på dom. Han kom, vi bytte rum, Milo blev undersökt, han fick börja inhalera. Efter ett litet tag kom läkaren tillbaka kolla hur Milo syresatte sig. Ej bra, blev till att stanna kvar. Ja ja lika bra det iofs. Han fick inhalera varannan timme hela natten och även nu på fm. Med oss hem fick vi Nebunette, pulmicort och ventolin. Kan ju då för er som ej har försökt inhalera ett litet barn att det går fan inte. Men det blev tvångshållning o tandagnisslan som gällde. Lite fick han iaf i sig mellan skrikningarna så han mådde ju skapligt nu när han gick o la sig. Han orkade leka en bra stund med Mike innan middan.
Ja så då tillbax till natten. Kaj fick då åka hem för att bara en förälder/barn får stanna ur brandsynpunkt. Vet inte om ni har sett landstingets barnsängar?? Men dom ser ut som fängelsen. Snacka om att Milo tyckte det var kul att skaka galler. Men han sov skönt i den iaf. Det är ju då mer än vad jag kan säga att jag hat gjort. En utbäddbarfotölj är inte hit o sova i, på en madrass knappt tjockare än badrumsmattan.... Sen att ssk kom in varannan timme oxå gjorde ju inte saken bättre.

Nu blir det en dusch o sen bästa Greys. Efter det absolut sängen. Ajaj min rygg o min kropp efter nattens sömn eller vad det var har satt sina spår.


Kom på att har ej skrivit vad han lider av, han har förkylnings astma. Så bara hålla på med denna inhalering varje månad när han blir förkyld:(

POK

5 kommentarer:

Karin sa...

Usch stackarn!! Och dig med, måste ju bli trött du med! Hoppas han mår bättre idag! Ha det jättebra!!!

Thez sa...

ja då nu mår han bra. nu ska vi bara bråka med inhalering varje dag 2 gånger om dan tom... suck.

Karin sa...

Mmmmm, vet, hade det så med Mikael ett tag, i samma ålder som Milo! Det var tvångshållning som gällde, men vad göra!!?? Skönt att det går åt rärr håll då! Ha en bra kväll!!

Thez sa...

jaha har micke haft astma?? men det har växt bort nu då? skönt för han.

Karin sa...

Har inte läst förrän nu..// Ja, Mikael hade förkylningsastma några år, sisådär mellan 1-5 år!! Vi hade alltid Bricanylinhalator med oss! Rätt som dt var så fick han lite andnöd och det pep otäckt i bröstet! Och hjärtklappning av medicinen..// Men som tur är, växte det bort! Nu är han bara "döendes" om han är lite förkyld, hahahaha, du vet karlar och lite "ont i halsen" går inte ihop sig!!! Ha en bra helg!!