måndag 16 november 2009

veckan i barn-läkar-besökens tecken

Eller ja läkare var väl o ta i, ja 1 blir det i veckan iaf. Men idag var det 18 mån kontroll på bvc för Milo. Han som i vanliga fall tjattrar på rätt friskt stängde sig som en mussla. Han gnällde o grät mest. Grät efter mej o grät efter sprutan ja han grät efter allt. Men annars var det bra, han växer (skönt att 1 av 2 gör det) som han ska. Han väger nu 12550 o är 83 lång. Mike vägde vi samma kontroll 10800 o var 76 lång. Så som sagt skönt att 1 av 2 växer som dom ska.

Så på fredag bär det av till bum med Mike för läkar besök. Se om han har växt nåt sen sist. Undra vad AT-läkaren Antonio har att förtälja nåt bra hoppas jag.

Ska även när jag ändå är där boka tid till nytt allergi test till Milo o massa recept på div grejjer. Medicin o salvor iaf. Ska be dom ta pälsdjur på honom, Nej han har inte visat nåt men fasen det måste ju finnas nån bakomliggande orsak till att hans hud är så där torr o röd... Ja ja kanske kolla mera födoämnen se om det är där det ligger. Ja vad vet jag.

Nu blir det sängen har ledigt i 2 dar nu så bara njuta.

Känns som jag är tillbax nu. Fasen första inlägget på länge som var kul o skriva :). Ja man ska ju inte ropa Hej förrens man är över ån.....

Tjip

3 kommentarer:

Mickan sa...

Var det 18 MÄN innan Milos kontroll?;)

Kul att du e tillbaks..Håll det nu !

ha 2 underbara lediga dagar..

kram

Thez sa...

så nu är det fixat...;);)

krampådejmärkaordmickan :):)

Mickan sa...

OOO no Thez..Vem är det som alltid märker ord??;)

Man blir som man umgås..

haha